dimarts, 1 d’octubre del 2024

CHUCK PROPHET - RED SKY NIGHT (2024) SINGLE


Red Sky Night

WAKE THE DEAD 

2024 - YEP ROC RECORDS

Wake the Dead, Sugar into Water i ara Red Sky Night , són les tres cançons que fins ara ha presentat Chuck Prophet amb relació al seu nou àlbum que s'editarà el pròxim dia vint-i-cinc. 

Segons he llegit 

"El primer àlbum de Chuck en 4 anys està inspirat en les bandes de cúmbia que va veure als clubs de San Francisco després de la pandèmia, mentre estava sotmès a tractament contra el càncer. La música era una font d'alegria, durant una època fosca. Va començar a jugar amb ¿Qiensave? una banda de cúmbia amb seu a Salinas, CA. El resultat són 11 noves cançons de Chuck Prophet embolicades en una closca de cúmbia. Els ritmes llatins i les progressions d'acords es fusionen amb els estils de cançons característics de Chuck per crear alguna cosa nova que desafia el gènere, però és innegablement alegre."





2 comentaris:

  1. "Marxarem al matí, sota un cel vermell... vull sentir el sol a la meva pell ... però si no hi anem ara, no hi anirem mai..." Una preciosa cançó com Prophet les sap fer, agafant-se al món i a la vida i transformant tots aquests sentiments en poesia musical. T'estavem esperant.

    ResponElimina