dijous, 19 de setembre del 2024

MARKUS KING - MOOD SWINGS (2024)


Mood Swings

2024 - AMERICAN/REPUBLIC RECORDS

El passat mes d'abril es va editar el nou i magnífic àlbum de l'artista de South Carolina i un cop més es confirma com un prodigi que pot anar del country soul al southern passant per les balades i els mig ritme que arriben marcats amb la profunditat de la seva gran veu.

Aquesta cançó que obra i porta el títol del nou disc és una de les mostres on es constata aquesta riquesa vocal i musical plena de sensibilitat que li surt des de l'interior com els grans del soul.

De la mà de Rick Rubin en la producció, l'última obra de Markus King va pel camí d'estar entre les millors gravacions de l'any. 




2 comentaris:

  1. Un dels grans talents actuals de la música del sud dels EUA, gran guitarrista i cada cop millor compositor i cantant. Aquest cop ha optat per una producció més moderna i no tan guitarrera, però estic segur de que a la propera actuació a l'Apolo ens deixarà bocabadats amb la seva guitarra.

    ResponElimina
    Respostes
    1. He estat escoltant de nou els seus àlbums anteriors i si afegim aquest nou , els tres sonen diferents , molt bon artista.

      Elimina