dimecres, 17 de juliol del 2024

MIKE CAMPBELL & THE DIRTY KNOBS - VAGABONDS, VIRGINS & MISFITS (2024)


Angel of Mercy

2024 - BMG

Man the Van va avançar amb la cançó Dear To Dream el que ara és el nou disc de Mike Campbell & The Dirty Knobs , un treball d'onze temes en què destaco (es podrien destacar tots!) l'entrada amb The Greatest, aquesta Angel of Mercy (l'esperit de Petty present), la magnífica Hell or High Water amb la Lucinda Williams i Hands Are Tied (excel·lent guitarra).
Sense cap dubte aquest disc produït magníficament per George Drakoulias estarà entre els favorits 2024 de elquartblog.





5 comentaris:

  1. Fa anys vaig llegir un comentari de Mike Campbell on deia que Petty i els Heartbreakers havien tingut molta sort de ser bons com a músics de rock perquè era l'unica cosa que sabien fer. Fidel a això, Campbell segueix fent el que ha fet sempre: grans cançons de rock, sempre a l'ombra de Tom Petty, el seu amic i soci inseparable, amb una banda sólida com poques on ara també s'integra el gran Steve Ferrone, i amb l'aparició puntual de Benmon Tench, firmant un altre gan àlbum del que segur que Petty n'estaria satisfet. El somni d'aquells joves del sud segueix viu.

    ResponElimina
    Respostes
    1. És una gravació que m'ha agradat tant per les cançons com per la producció, té un so molt Petty dels noranta i posterior.

      Elimina
  2. Pues esta canción me ha sacado de mi actual abulia musical. Milagro, del que el alma de Tom Petty seguro que tiene algo que ver! Voy a escuchar mas cosas de este grupo

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Me alegro de ello! , yo tampoco he seguido demasiado al grupo y este disco me ha gustado, suena perfecto para liberarse de la abulia musical, ja ja ja !.

      Elimina